27. aprill 2009

Anni Sennovi lehel lastest

Indigolapsed

Indigolasteks nimetatakse lapsi, kes on sündinud nn uuel ajastul, alates 1995. aastast. Nende laste eripära seisneb selles, et nad on sündides kaasa saanud palju suurema aurakiirguse kui nende vanemad. Need lapsed on sündinud uue ajastu indigovärvi auraga, mille täiskasvanud võivad saada läbi AuraTransformatsiooni™ – kui nad tunnevad, et on selleks valmis.

Eestis oli 2003. aasta lõpuks sündinud umbes 115 600 indigovärvi auraga last.
Llisaks sündis üleminekuperioodil, aastatel 1987-1995, umbes 163 600 last, kelle auras on elemente nii vanast kui ka uue ajastu indigovärvi aurast.

Aastael 2004-2007 sündis 59 000 last, kellel oli juba indigo- ja kristallenergia segaaura.

Eestis oli 2007.a. alguses 338 300 last kelle aurastruktuur on teistsugune kui nende vanematel, kes ei ole läbinud AuraTransformatsiooni™.

loe edasi...

Kristall-lapsed

Kõigil 2012. aastal ja pärast seda sündivatel lastel on täielikult välja arenenud kristallaura. Ajavahemikul 2004-2012 sündivate laste aurastruktuur koosneb indigo- ja kristallenergia segaenergiast.

Kristall-lastel on väga puhtad ja võimsad energiavõnked, nad on suhtlemises teiste inimestega äärmiselt ausad ja tõeotsijad. Erinevalt indigolastest puudub neil täielikult piirangute element, kuid laste endi jaoks ei ole see probleem, sest nad teavad väga täpselt, mis neile meeldib või mis mitte ja milliste inimestega neil on hea koos olla.

Kristall-lapsed ei suuda kompromissidele minna. Sellisel juhul eralduvad nad täielikult ümbritsevast maailmast, sest arvavad, on ise endi jaoks parimad kaaslased.

Isegi kõige lähedasemad pereliikmed, olgu selleks ema, isa või teised sugulased, ei tohiks kristall-laste läheduse pälvimises liiga kindlad olla.

Need uue ajastu lapsed ei taha olla vabatahtlikult koos inimestega, kelle mõttemudel on piiratud, või inimestega, kelle energiad on madalamad ja alistavad. Kui vanemad langetavad lapse sooviga vastuollu mineva otsuse, võib olla kindel, et üsna pea tekivad kaootilised olukorrad. Kristall-lapsed kannavad endas alateadvuse tasandil tuld, mis paneb kõik negatiivse laste ümbruses leegitsema.

Kristall-laste vanemad peaksid mitte ainult iseenda pärast, vaid eelkõige oma laste huvidest lähtudes muutma oma aura ja energia struktuuri AuraTransformatsiooniga™ nii, et see oleks nende laste kristallaura struktuuriga kooskõlas. Siis ei pea lapsed oma inimlikku, vaimset või füüsilist potentsiaali enam pidurdama üksnes sellepärast, et nemad on alles lapsed ja vanemad ei suuda nende kiire arenguga nii sisemiselt kui ka väliselt kaasa minna.

On täiesti selge, et uue ajastu lapsed ei suuda sageli mõista seda aeglast ja sageli alalhoidlikku eluviisi, mis on iseloomulik paljudele vana energiastruktuuriga täiskasvanutele. Uue ajastu kristall-lapsed teavad, kuidas kiiresti otseteed leida, mistõttu neil ei ole mingit soovi käituda nii nagu nende vanemad lapsena.

Piiride kehtestamine, järjepidevus, vastutuse võtmine ja tunnistamine, otsekohesus ning tõerääkimine on uue ajastu kasvatusviisi peamised alustalad.

Kui soovid uue ajastu lastest ja nende käitumisest rohkem teada saada, soovitame lugeda Anni Sennovi raamatut Kristall-lapsed, indigolapsed ja uue ajastu täiskasvanud.

Kommentaare ei ole: